Regler og vilkår

Vores skole bygger på tillid.

Skolen har følgende regler:

1. Alle former for rusmidler (alkohol, hash og andet) er uforenelige med at være på efterskole. Disse må ikke indtages når du er på skolen og du må heller ikke møde efter weekender eller ferie med “et efterslæb” af rusmidler.

2. Der er mødepligt til undervisning, arrangementer, møder, praktiske gøremål og måltider.

3. Du skal ligge i din seng mellem kl. 22.30 og kl. 06.00. Lyset slukkes kl. 23.00.

Det er rart, når vi er venlige, imødekommende, omsorgsfulde, anerkendende.

Regler og vilkår skolekontrakt

Regler for besøg af gamle elever

På Langelands Efterskole vil vi rigtig gerne have besøg, af alle de fantastiske og skønne unge mennesker, der tidligere har været elever på vores skole. Men for at besøgene ikke fylder alt for meget i forhold til de nuværende elever, er der nogen få retningslinjer for, hvordan man besøger skolen som gammel elev.

• Gamle elever skal følger de gældende regler for indeværende skoleår (dvs. deltage i køkkentjansen, følge programlagte tider, ryge og sove regler osv).
  • Besøg i weekenden, skal meldes senest tirsdagen før weekenden. Betalingen for mad er 40,- per døgn, 80,- for hele weekenden. Tilmeldinger foregår på kontoret, tlf 65511187.
  • Det primære formål med almindelig besøg i weekender, er at besøge og lære vores nuværende elever at kende. Derfor tilskyndes det, at de udbyder en eller flere aktiviteter i løbet af weekenden.
  • For at undgå at de gamle elever fylder alt for meget, tilstræbes det at der ikke kommer alt for mange i samme weekend, højst ca. 5.
  • Ingen overnattende gæster på dage der ligger op til morgner, hvor de nuværende elever skal tidligt op.
  • Er man på besøg, i en normal weekend, skal man senest forlade skolen kl. 20.00 søndag aften.
  • Ingen overnattende gæster før efterårsferien.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!

bog-orm