Musikefterskole

Leder du efter en musikefterskole i nærheden af Fyn - så er Langelands Efterskole lige noget for dig!

Musiklinjen

På Langeland Efterskoles musiklinje gennemgår og spiller vi forskellige genrer inden for den rytmiske musik – rock, funk, pop, blues, jazz, latin, osv.

Vi lytter til musik, snakker om teori, laver hørelære og rytmeøvelser og bliver klogere på musikken og hvordan vi spiller.

Vi arbejder med sangskrivning, arrangement og komposition i forbindelse med årets store forestilling, hvor vi indgår i et kreativt samarbejde med skolens øvrige linjer. Du lærer derudover også at lave din egen originale musik i vores musikstudie.

Undervisning på musiklinjen

Vi har to velfungerende musiklokaler, som både bruges til undervisning og er åbne i fritiden. Vi har også et moderne musikstudie, hvor vi indspiller musik, som du kan lære at benytte dig af.

Holdundervisningen foregår både i sammenspil og med supplerende teori. Vi snakker om den måde vi spiller på og lærer om de forskellige begreber indenfor sang og musik.

Sang og musik

På musiklinjen på Langelands Efterskole behøver du ikke at kunne hverken synge eller spille på et instrument, når du starter her. Musiklinjen er for alle på alle niveauer indenfor musik og sang.

Vi har vores egen musikskole, hvor du kan få soloundervisning på eget instrument og i sang.
Undervisningen foregår som eneundervisning med 20 min. om ugen. Tilbuddet gælder alle skolens elever og inkluderer en ekstrabetaling, som på nuværende tidspunkt er 80 kr. ugentligt.

Musik efterskole

Som en musik efterskole med stort fokus på fællesskab og kreativudfoldelse afholder musiklinjen koncerter, arrangementer og forestillinger – både på skolen, “ude i byen” og på turnéer.

Det gør vi for at vise det, vi har lært og øvet os på foran et rigtigt publikum. Det giver en unik følelse at stå på scenen foran en masse mennesker, man ikke kender og bare trykke den af gennem musikken. Den følelse får du på musiklinjen.

Hvis du vil på efterskole i nærheden af Fyn og er vild med sang og musik, så er Langelands Efterskole lige stedet for dig!