Forældre siger

”En fuldstændig fabelagtig skole, og et fantastisk sted at tilbringe et skoleår. Engagerede og kreative lærere med så meget overskud og støtte at dele ud af. Et lærerigt år, og vi har fået en datter hjem, der blomstrer og tror på sig selv, mere end nogensinde. Så meget kærlighed samlet på ÉT sted. Tak LE”

"Bedste valg der blev truffet til min datter. En skole hvor kreativitet kan udfoldes og medarbejde der kan deres faglighed. Derudover en skole, hvor man altid føler sig velkommen"

"Min søn har haft et fantastisk år på Langelands Efterskole. Han har for første gang været glad for at gå i skole og er blevet bedre i alle fag. Desuden fik han stor interesse for at synge og lære at spille på instrumenter og så var der et mægtigt sammenhold blandt eleverne på skolen. Kan kun anbefale alle unge at tage et år på Langelands Efterskole"

"Dejlig kreativ skole med en pædagogisk tilgang der får de unge mennesker til at tænke selv. Har haft 2 børn på skolen og har fået fuld valuta for pengene og mere til. Og ikke mindst flotte eksamensresultater"

"Lærerne er meget nærværende, rummelige, fleksible, kærlige og i stand til at skabe en fantastisk god ånd af ligeværd. Dette sker samtidig med, at der forventes ansvar, sættes grænser og er forpligtelser i forhold til fællesskabet... Vi er altid hurtigt blevet orienteret, når der har været episoder, som kunne påvirke de unge, om hvad skolen har tænkt sig at gøre ved det, og endelig har vi altid fået en opfølgning på tingenes tilstand efterfølgende. Så vi har altid følt vi er med, både i det gode og det problematiske. Skolen er ikke bange for at sige tingene, som de er... Den kreative ånd på skolen er alfa og omega. Der er plads til forskelligheder, og der er plads til, at eleverne i den grad udvikler sig inden for alle mulige kunstneriske retninger. Der lyttes til eleverne, og der tages hensyn til deres ønsker og behov i valg af aktiviteter... Skolen har en god beliggenhed i fantastisk natur tæt ved en hyggelig by med mange genbrugsbutikker, forretninger og en skøn og smuk badeanstalt, som kan bruges hele året. Og så er der gode transportmuligheder til og fra Sjælland."

"Skolen har nogle meget dedikerede lærere, som er gode til at se og opmuntre det enkelte barn. Vores datter har i en sjælden grad følt sig set og forstået af lærerne... Jeg er dybt fascineret af skolens legende tilgang til dagligdagen... At mestre det faglige og det sociale lige godt er tit svært i institutioner som Langelands Efterskole - jeg har arbejdet i og med skoler i mange år - og det lykkes desværre alt for lidt. Jeg synes Langelands Efterskole mestrer det - ikke til fuldkommenhed - men klart bedre end så mange andre."