Regler for besøg af gamle elever

På Langelands Efterskole vil vi rigtig gerne have besøg, af alle de fantastiske og skønne unge mennesker, der tidligere har været elever på vores skole. Men for at besøgene ikke fylder alt for meget i forhold til de nuværende elever, er der nogen få retningslinjer for, hvordan man besøger skolen som gammel elev.

• Gamle elever skal følger de gældende regler for indeværende skoleår (dvs. deltage i køkkentjansen, følge programlagte tider, ryge og sove regler osv).
  • Besøg i weekenden, skal meldes senest tirsdagen før weekenden. Betalingen for mad er 40,- per døgn, 80,- for hele weekenden. Tilmeldinger foregår på kontoret, tlf 65511187.
  • Det primære formål med almindelig besøg i weekender, er at besøge og lære vores nuværende elever at kende. Derfor tilskyndes det, at de udbyder en eller flere aktiviteter i løbet af weekenden.
  • For at undgå at de gamle elever fylder alt for meget, tilstræbes det at der ikke kommer alt for mange i samme weekend, højst ca. 5.
  • Ingen overnattende gæster på dage der ligger op til morgner, hvor de nuværende elever skal tidligt op.
  • Er man på besøg, i en normal weekend, skal man senest forlade skolen kl. 20.00 søndag aften.
  • Ingen overnattende gæster før efterårsferien.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!