Hvorfor langeland?

Hvorfor vælge Langelands Efterskole?

Joan Benedicte Thinggaard Ouazzani: Fordi det er verdens bedste efterskole med kærlige og engagerede lærerer, der udretter mirakler sammen med deres elever. Fordi et år på LE vil blive uforglemmeligt for både eleverne og for deres forældre. Fordi LE er fuld af sjov og fantasi, glæden ved at lære og ved at vokse sammen i fællesskab – så bare afsted med jer!!! Mor til Jonas 2011-12 og Nozha 2016-17.

Sally Kamille Liversage: FORDI LANGELANDS EFTERSKOLE ER DET ALLER ALLER ALLERBEDSTE STED I HELE DENNE HER STORE VERDEN. På LE er næsten alt muligt hvis bare man har idéerne og tager initiativet. Det er ligesom en positiv feedback effekt – jo mere sjovt den ene finder på, jo mere sjovt finder den anden på! På LE føler man sig tryg samtidig med man bliver udfordret – både socialt, kreativt, fagligt, mentalt und so weiter. På LE får du det bedste, smukkeste og mest specielle sammenhold og fællesskab med næsten 100 andre helt fantastiske mennesker. elev 2009-10.

Fordi man på LE er super gode til at se individet, få den enkelte til at føle sig mødt og rummet på en måde som er naturlig, og som udvikler følelsen af at være “god nok” på alle planer. Man er god til at skabe en tryg og udviklende hverdag, hvor indsigt skabes og eleven tør være nysgerrig på sig selv og egne muligheder. Forældre 16-17.

Eleverne får en følelse af at alt er muligt, at livet er herligt og at det nytter – er sjovt – og vigtigt at tage initiativ og gøre noget. Forældre 16-17.

Vores oplevelse er, at I er rigtig gode til: At skabe rammer, der indbyder til, og skaber fællesskab eleverne imellem. At skabe et rum, hvor eleverne tør stå frem og bakker op om hinanden. Samtidig at tilvejebringe et højt og ambitiøst niveau indholdsmæssigt, uanset om det handler om skolefagene, verden omkring jer, teater, film, musik eller andre kreative fag. Forældre 15-16.

Se nyheder, billeder, opdateringer på skolens facebookside.

bog-orm