Besøg

Langelands
Efterskole!

... Vi lover du bliver bidt af det...

Kom og se skolen, mærk stemningen og kulturen. Du vil helt sikkert fornemme, hvad vi er for en skole.

Linjefag

Langelands Efterskole tilbyder 4 forskellige linjefag, som alle har fokus på kreativitet. Hvert af vores linjefag har 7 lektioners undervisning om ugen.

Når du melder dig ind på skolen, skal du tage stilling til, hvilket linjefag der bliver dit stamlinjefag. Denne linje vil du følge i flest uger. Det er også muligt at skifte linjefag i løbet af skoleåret, hvis du får lyst til at prøve noget nyt.

Når undervisningen er slut og eleverne har fri, er vores værksteder og undervisningslokalerne stadig åbne. De bliver flittigt benyttet af eleverne på tværs af linjefagene.

Kunst

Kom og se skolen, mærk stemningen og kulturen. Du vil helt sikkert fornemme, hvad vi er for en skole.

Musik

Leder du efter en musikefterskole? Så kan Langelands Efterskole være lige noget for dig!

Teater

Kom og se skolen, mærk stemningen og kulturen. Du vil helt sikkert fornemme, hvad vi er for en skole.

Film

Ved at vælge filmlinjen på
Langelands Efterskole lærer
du om alt fra ide til premieren.

Nyheder

generalforsamling

Tirsdag d. 23. april kl. 18

Generalforsamling ifølge vedtægterne. Før selve generalforsamlingen er der spisning.

Tilmelding til skolen på mail kontor@langelandsefterskole.dk senest onsdag den 17. april 2019.

Samtidig skal vi venligst anmode om indbetaling af skolekredskontingent kr. 50,00. Beløbet bedes indbetalt på skolens konto i Fynske Bank reg.nr 0860 kontonr. 0001238027 ligeledes senest onsdag den 17. april 2019

Langelands Efterskole

Øje for den du er

I et bredt fagligt spekter lader vi især kunst, musik og teater være vore skabende mødesteder. Her vil vi inspirere til udvikling af den enkelte elevs kvaliteter og evne til at udtrykke sig.

Mødet mellem individ og fællesskab er centralt i efterskolelivet. Derfor er ligeværdighed, demokratisk ånd og samtale de klare ledetråde i vort daglige liv med hinanden.

Vi tager udgangspunkt i den folkeoplysende og almendannende skoletradition. Med nærvær i de lokale og med bevidsthed om det globale søger vi at udvikle vores skole. Vi udfordrer det hele menneske, således at den enkelte bliver funderet i sin krop, i sit følelsesliv samt i sin evne til at vurdere, beslutte og tage initiativ.

Således hviler skolen på den enkeltes villighed og mod til at udtrykke sig skabende og undersøgende i et forpligtet fællesskab. Et fællesskab der til gengæld skal være tryghedsskabende og rummeligt.

Kreativitet i hverdagen

Langelands Efterskole er en kreativ efterskole der tilbyder folkeskolens prøver i 9. og 10. klasse. Vores efterskole ligger på skønne Langeland – kun et kvarters kørsel fra Fyn. Her kan du udfolde dig, hvis du er vild med kreative fag som kunst, teater, musik, spildesign eller film.

På musik- og teaterlinjerne kan du prøve kræfter med scenelivet. Filmlinjen forbereder dig på at skulle levere til de danske filmfestivaller. På spildesign skaber du dine egne spil. Og kunstlinjen er for dig, der arbejder i farver og form.

Der er en særlig ånd på Langelands Efterskole. Alt emmer af kreativitet og liv, og vi har masser af plads til originalitet. Vi er hyper-ambitiøse på dine vegne, for du skal have et år, du aldrig glemmer. Et år der gør dig
klar til ungdomsuddannelserne og slår tonen an til et godt liv.

Skolen har endnu ledige pladser til de kommende skoleår.