VELKOMMEN TIL

LANGELANDS EFTERSKOLE

I et bredt fagligt spekter lader vi især kunst, musik og teater være vore skabende mødesteder. Her vil vi inspirere til udvikling af den enkelte elevs kvaliteter og evne til at udtrykke sig.

Mødet mellem individ og fællesskab er centralt i efterskolelivet. Derfor er ligeværdighed, demokratisk ånd og samtale de klare ledetråde i vort daglige liv med hinanden.

Vi tager udgangspunkt i den folkeoplysende og almendannende skoletradition. Med nærvær i de lokale og med bevidsthed om det globale søger vi at udvikle vores skole. Vi udfordrer det hele menneske, således at den enkelte bliver funderet i sin krop, i sit følelsesliv samt i sin evne til at vurdere, beslutte og tage initiativ.

Således hviler skolen på den enkeltes villighed og mod til at udtrykke sig skabende og undersøgende i et forpligtet fællesskab. Et fællesskab der til gengæld skal være tryghedsskabende og rummeligt.

DET SKER PÅ LANGELANDS EFTERSKOLE

Igen i år har vi fået tildelt "Grønt Flag" som er en anderkendelse af den samlede skoles indsats for at blive mere bæredygtig. En af de ting, der har været meget fokus på blandt eleverne er, at det at blive vegetar eller veganer har en stor og hurtig virkning på individets udledning af CO2. Det har betydet, at 80% af skolens elever nu har droppet at spise kød. Vi er stolte af, at vi i det hele taget har nogle bevidste og ansvarsfulde elever, og at alle ansatte støtter op om de initiativer der bliver taget - også på det grønne område.

Gå til Aktuelt

Få en rundvisning!